23 april 2011
Glad Påsk!
Påsktårta av chokladbottnar och fyllning av hallonmousse och chokladganache gjord på mörk 70 %-ig choklad med apelsinsmak. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer i sp/fp och kristyr.
Etiketter:
cakes,
Lite annorlunda bakverk,
Påsk,
Påsktårta,
Sockerarbeten,
tårtor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Superfin tårta! Gillar verkligen korgkavlen själv jätte mycket! Tuppen hade du fått till väldigt bra! Verkligen en charmig tårta!
SvaraRaderaVilken härlig tårta. Du är otroligt duktig!
SvaraRaderaKul att se att vi hade en liknande idé till påsktårta ;-) Din blev jättefin!
SvaraRaderaVilken härlig påsktårta. Hönan är ju för skön alltså :)
SvaraRaderaVilken underbart fin tårta, hönan är ju så söt
SvaraRaderaSå fin! och påhittigt!
SvaraRaderaVilken härlig påsktårta!
SvaraRaderaVilken härlig påsktårta =)
SvaraRadera