1 mars 2011
CCC= Choklad-Cup-Cake!
Chokladmuffins med Nutellafrosting. Täcke av sugarpaste, dekorationer i flowerpaste och sockerpärlor.
Muffins
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 st ägg
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
50 g smält choklad 70 %
1 nypa salt
100 g smör
1 dl mjölk
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och häll i äggsmeten. Smält smöret och chokladen var för sig och rör ner i blandningen. Tillsätt mjölken och rör tills det blivit en jämn smet. Fyll muffinsformar till 3/4. Grädda i 12-15 min i 175 grader.
När muffinsen svalnat på bakgaller gröp ur en liten håla i mitten. Fyll med fyllningen nedan...
Nutellafrosting
3 msk Nutella
200 g mjukt smör
3 dl florsocker
0,5 dl kakao
Rör ihop till en jämn smet.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så himla vackert!! Rosen är helt magisk!
SvaraRaderaVäldigt vackra cupcakes, så fin ros
SvaraRaderaSupervacker ros på en underbart söt cuppis! Choklad och nutella kan ju bara inte bli fel, massvis smarrigt! :)
SvaraRaderaÅh, vilka underbara bilder!
SvaraRaderaSer väldigt vackert och gott ut! Fin ros
SvaraRaderaVerkligen superfint, så gott med nutellafrosting också!!:)
SvaraRaderajättefin! Kul att se någon mer som gör wrappers av kanten på tårtpapper. Det blir så fint! :)
SvaraRaderaGlad påsk!