Tårtan består av ljusa bottnar med fyllning av chokladcreme, bitar av Center-choklad och hela hallon. Tårtan är spacklad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer av gumpaste.
Recept på en jättegod smörkräm!
250 g osaltat smör, vispas i 15-20 minuter.
Tillsätt 0,5-3 dl florsocker (efter eget tycke), vispa i 5 minuter
Tillsätt ½ burk Marsmallowfluff (köpes i mataffären), vispa i 5 minuter.
Tillsätt 2 msk ovispad grädde, vispa i 5 minuter.
Tillsätt 2-3 msk vaniljsocker, vispa tills blandat.
Vispa på låg växel.
Recept från bloggen My Cakes
Recept på en jättegod smörkräm!
250 g osaltat smör, vispas i 15-20 minuter.
Tillsätt 0,5-3 dl florsocker (efter eget tycke), vispa i 5 minuter
Tillsätt ½ burk Marsmallowfluff (köpes i mataffären), vispa i 5 minuter.
Tillsätt 2 msk ovispad grädde, vispa i 5 minuter.
Tillsätt 2-3 msk vaniljsocker, vispa tills blandat.
Vispa på låg växel.
Recept från bloggen My Cakes
WOW vilken UNDERBAR inspirationskälla du är :))) TACK för en helt suverän blogg!! Du anar inte vilken skattkista den är för en gröngöling som mig :))) HÄR kommer jag nog bosättamig för en tid fram över kan jag lova ;)
SvaraRaderaKram Annette
Tack så väldigt mycket!:-) Va roligt att jag kan inspirera, är det något du undrar över så fråga bara!
Raderafantastic!!!!!!!!!
SvaraRaderaThanks!:-)))
RaderaO. vilken fin tårta!! Underbar!
SvaraRadera